İçeriğe geç

Thy Bilet Tarihi Değiştirme Ücretli Mi

Uçak bileti tarihi değiştirme ücretli mi?

Bilet değişiklikleri uçuştan en az 2 saat öncesine kadar şirketlerin belirlediği kurallar dahilinde yapılabilir. Havayolları değişiklikler için ek ücret talep edebilir.

THY bilet değişikliği ücretli mi?

Sadece satın alınan biletin ücret koşullarına göre biletleri iptal edebilir veya değiştirebiliriz. Ücret koşulları da esnek bilet, sınırlı bilet veya promosyonlu bilet olmasına göre değişmektedir.” 1 ay sonraya değiştirirsem yaklaşık 10.000 TL fark olacak.

THY bilet tarih değişikliği nasıl yapılır?

İşlemlerinizi online bilet değişiklik sayfamızdan PNR veya e-bilet numaranızı girerek tamamlayabilir veya 0850 840 23 69 numaralı ücretsiz müşteri hizmetleri hattımızı arayarak biletlerinizi değiştirebilirsiniz.

THY bilet iptal ücreti ne zaman yatar?

Rezervasyonumu iptal ettim. Ne zaman param iade edilecek? Seyahatin başlamasından 30 gün öncesine kadar yapılan iptallerde, ödediğiniz ücret ödemeyi yaptığınız banka aracılığıyla 14 gün içinde tarafınıza aktarılacaktır. Bu süreden sonra para hesabınıza geçmezse bankanızla iletişime geçmeniz gerekir.

Alınan uçak biletinin günü değişir mi?

Evet, uçuş tarihinizi ve rotanızı değiştirebilirsiniz. Satın aldığınız biletin hüküm ve koşullarına ve havayolunun politikalarına bağlı olarak farklı koşulları karşılamanız gerekebilir.

Uçak biletimin tarihini nasıl değiştirebilirim?

Öncelikle ‘Uçak Biletleri’ altında bulunan ‘PNR Talebi’ sayfasına giderek PNR kodunuzu girin. 2. Açılan sayfada sağ alt köşede bulunan ‘Uçuş Değiştir’ butonuna tıklayın. 3. Biletinizde değişiklik yapmak istediğiniz sayfada ‘Onayla’ butonuna tıklayarak talep ettiğiniz onayı verin.

THY ücretsiz değişiklik hakkı nedir?

Türk Hava Yolları (THY), belirtilen şartları sağlayan yolcuların, yerel seçimler nedeniyle kullanılmayan biletlerinin ücretlerini ücretsiz iade alarak yeniden bilet alma hakkına sahip olacağını duyurdu.

Bilet iptalinde ne kadar kesinti olur?

Çağrı merkezi aracılığıyla yapılan iadelerde, online iptaller hariç; havayolunun kurallarına göre iç hat biletleri için 100 TL, dış hat biletleri için 600 TL işlem ücreti ve varsa iptal ve iade ücreti tahsil edilecektir.

THY bileti açığa almak ne demek?

Açık bilet nedir? Açık bilet; Önceden satın alınan ancak kullanım tarihi belli olmayan bilet türüdür. Plan değişikliği nedeniyle daha önce satın alınmış bir bileti açabilirsiniz; bu tür biletlere açık bilet denir.

THY uçağı kaçırdım ne yapmalıyım?

İlgili havayolunun bilet ofisindeki acente biletinizi veya PNR numaranızı sisteme girecek ve talebinizi işleme koyacaktır. Biletinizi bir acenteden aldıysanız, acenteyle iletişime geçerek yardım almayı deneyebilirsiniz.

THY ücretsiz ikram var mı?

Uçak içi ikram nedir? Uçuş boyunca yolcularımıza sunduğumuz tüm hizmetlere “uçak içi ikram” denir. Ayrıntılı bilgi için lütfen uçak içi ikram sayfamızı ziyaret edin.

Uçak bileti alırken doğum tarihi yanlış olursa ne olur?

Doğum tarihinizin hatalı olması yetişkin yolcu olarak uçmanıza engel değildir.

THY değişiklik ücreti nedir?

Uçuşa 1-12 saat kala 350 TL ceza alınır. Ücrette fark varsa ücret alınır ve iade edilmez. Uçuşa 12 saat ve üzeri kala ücret değişikliği hakkı: 225 TL ve ücretteki fark varsa ücret alınır ve iade edilir.

Kredi kartıyla alınan uçak bileti iptal edilir mi?

Kredi kartıyla satın alınan biletler için iptal/iade politikası havayolu politikasına tabidir. Satın alınan biletlerin iptali durumunda, biletleme hizmet ücreti iadesi yapılmayacaktır. Düzenlenen biletler, kredi kartı sahibinin sağladığı e-posta adresine elektronik olarak gönderilecektir.

THY bilet rezervasyonu kaç gün geçerli?

Normalde rezervasyonunuz veya ayırttığınız bilet yalnızca bir hafta geçerlidir, bu nedenle bundan sonra dikkatli olun! Bu süreden sonra uçak biletinizi satın almazsanız, şirket rezervasyonunuzu iptal edebilir; bu durumda rezervasyon için harcadığınız parayı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Uçak bileti ileri tarihe alınabilir mi?

1- Uçuşunuzu ücretsiz ve kolayca başka bir uçuşa değiştirebilirsiniz. 2- Uçuşunuzu ücretsiz olarak iptal edebilir ve bir yıl içinde herhangi bir zamanda ceza ödemeden yeni bir bilet alabilirsiniz. Rezervasyon ücreti yoktur; rezervasyon yapılacak uçuş ile arasında fiyat farkı varsa fark tahsil edilir.

Uçak bileti erteleme kaç para?

Uçuşa 12 saat ve üzeri kala yapılan iptal ve iadelerde 375 TL kesinti yapılarak, bilet servis bedeli düşüldükten sonra kalan tutar iade edilir.

Uçak bileti fiyatları değişir mi?

– Rekabet gibi faktörler. Ancak uçak bileti fiyatlarını etkileyen en önemli üç faktörün boş koltuk sayısı, rekabet ve talep olduğu söylenebilir. Elbette, tarihsel veriler de fiyatlandırmada önemli rol oynayan bir diğer faktördür.

Uçak bileti cezasız değişiklik nedir?

Seyahat planınız değişirse, ceza ödemeden biletinizi iptal edebilir veya değiştirebilirsiniz. Biletinizi değiştirirseniz ve değiştirilen uçuşun taşıma ücretindeki kalemler ile ilk uçuşun taşıma ücretindeki kalemler arasında fiyat farkı varsa, fiyat farkı tahsil edilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir